Hirdetés

cafeteria.lap.hu / Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP) 19,04%

Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP) 19,04%

A Széchenyi Pihenő Kártya cafetériáról találhat információkat, elfogadó helyeket.

Pihenőkártya elfogadás

Széechenyi Pihenő Kártya elfogadóhelyek és turisztikai blog

Szállás,üdülés,nyaralás,pihenés Széchenyi Pihenő Kártya használatával. Nálunk gyorsan és könnyedén találhat Magyarországi üdülést,nyaralást,pihenést keresve:szép kártya elfogadó helyeket,gyerekkedvezményt nyújtó szállásokat. A balatoni szállás nyaralás te

2011.10.04-én ünnepélyes keretek között átadásra került az első MKB SZÉP Kártya. Az elsősorban belföldi szállásra költhető MKB SZÉP Kártya használata gyors, kényelmes és biztonságos. A felhasználás és az elfogadás rugalmas, hiszen a banki terminálon kívül telefonos és internetes engedélyeztetéssel is lehet fizetni. Nincsenek címletek, így valóban annyit költhet, amennyibe a szolgáltatás kerül.

A SZÉP Kártya információs gyűjtőoldala: igénylési és felhasználási lehetőségek, elfogadóhelyek gyűjtőlapjai, kormányzati elvek, jogszabályok, újdonságok, hírek a legújabb cafeteria-elem világából. Segítség munkaadóknak és munkavállalóknak a SZÉP Kártya világában való eligazodáshoz. A kibocsátó pénzintézetek teljeskörű tájékoztatói.

Ha SZÉP kártyája van, és nem tudja, hol használhatja fel, látogasson el a SZÉPkártyások.hu oldalra, ahol rengeteg pihenőkártya elfogadóhely közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb szálláshelyet. Adatbázisunkban kategória szerint böngészhet hotelek, panziók, apartmanok, vendégházak, kempingek és magánszállások között.

SZÉP kártya elfogadóhelyek széles választékban, wellness részleg korlátlan használatával, akciókkal, családi kedvezményekkel. Kihagyhatatlan wellness ajánlatok, Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyeknél. Biztonságos online foglalási rendszer, árgaranciával. Hotelek, panziók, apartmanok wellness részleggel.

Szép kártyásoknak akciókat, kedvezményeket, ajándékokat, nyereményeket, egyedi ajánlatokat biztosító Szép kártya elfogadóhelyek katalógusa. Széchenyi Pihenő Kártya szállás-, vendéglátás- és szabadidő alszámla kedvezőbb felhasználása! Pihenő kártyával fizetőknek Akciós szállás-, éttermi étkezés-, egészségmegőrző szolgáltatás- és szabadidő eltöltési lehetőségek.

Meghatározás:

A cafetéria nem más, mint egy választható elemekből összeállított juttatási csomag. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse én ön elé tárja a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

A cafetéria nem más, mint egy választható elemekből összeállított juttatási csomag. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse én ön elé tárja a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP) 19,04%
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés